Lucian Mandruta nu vrea blog

Rasfoind ziarele, am dat in JN de un articol foarte interesant in care Mandruta isi expune ideile, intr-un fel, despre blogging; prima data tin sa remarc faptul ca nu e impotriva lor si nici ca nu are habar despre ce inseamna un blog dar le trateaza cu indiferenta. Mi-a placut o remarca referitor la faptul ca blogurile vor ocupa mult timp un loc bun in media – acestea incepand deja sa ocupe teritoriu: „E cam riscant sa te bagi in gasca asta de profeti ratati si sa spui ca blogurile nu vor merge, nu?”
Si cam atat cu laudele…Un pic mai jos de acea fraza se afla, dupa parerea mea, o mare greseala: „cele mai multe bloguri se vor inchide in momentul in care autorii isi vor gasi o slujba adevarata”. Parerea mea, ca si parerea multora, probabil – NU se va intampla acest lucru si nici nu se intampla, pentru ca avem dovezi palpabile langa noi: Manafu, Dragos, Adrian si multi altii (jurnalisti, artisti); si avem Catalin Tolontan (care observa si el articolul lui Mandruta – altceva mi s-a parut interesant, commentul lui Gabi de la 1:10 pbm), Florin de la Hi-Q; deci iata domnule Lucian Mandruta ca bloggeri cu meserie avem!
Si, in finalul articolului sa ne arate el ce lupi batrani sunt jurnalistii(pe langa el, mai cunoastem pe Badea) vine cu remarca: „Blogul meu ideal e sa munciti voi si sa incasez eu. Ziceti ca nu se poate, nu? Mai vorbim.” Eeei, domnule tinem sa va informam ca s-a putut dar nu se va mai putea. De ce? Stay tuned, and you’ll find out!
Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: