Inaugurare Microsoft

Azi a avut loc inaugurarea Centrului Global de Suport Tehnic Microsoft, la Bucuresti. Daca acum doua zile Presedintele si Premierul se intreceau in declaratii conform carora trebuiau sa soseasca ba Basescu ba Tariceanu, astazi au fost prezenti amandoi. Pe langa inaugurarea Centrului, Bill Gates a adus cu el sistemul de operare Windows Vista, Microsoft Office 2007 si Exchange Server 2007. In cadrul Microsoft Romania, lucreaza peste 300 romani.
Ca oricarei personalitati importante care vine in Romania, Bill Gates a fost decorat de catre Presedinte cu Ordinul Steaua Romaniei.
Dar ce sa facem cu Vista ca, conform Reuters, doar 15% dintre calculatoarele romanilor sunt apte din punct de vedere tehnic sa lucreze cu Vista. Asa ca, cine nu are o memorie suficient de puternica si o placa video care sa poata sustina Vista, sa nu se gandeasca la el.
Uite ca Alex Ionescu s-a gandit, ceva mai mult ce-i drept, si a crack-uit proaspatul Vista. El afirma, ca, mai exact, a decodificat tehnologia de tip Digital Rights Management folosita de Microsoft pentru a deteriora calitatea continutului atunci cand este rulat pe calculatoare neautorizate sau cu performante ale placii videa sau memoriei mai slabe. Cu toate astea, Alex nu vrea sa „inaugureze” Vista cracked deoarece se teme de un posibil proces din partea celor de la Microsoft.
In mod cert, acum sau mai tarziu Vista va aparea si cracked.
Sursa: Realitatea TV
Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: