Taxiuri cu maxim 3.5 lei pe Km

Taxiurile bucurestene, vor practica din luna martie tarife cuprinse intre 1.2 si 3.5 lei pe Km. Preturile au fost stabilite intre reprezentantii taximetristilor si cei ai Primariei Capitalei. Taximetristii asteapta acum, ca tarifele sa fie aprobate de Consiliul General al Primariei. Primarul Videanu declara ca: „”Exista destul de mare evaziune, chiar piraterie am putea spune in activitatea de taxi din Bucuresti si trebuie sa reglementam acest lucru”. Chiar imi permit sa-l corectez pe primar zicand ca exista si O FOARTE MARE evaziune, in acelasi timp in care exista si piraterie.
Stefan Vasile, secretarul general al Federatiei Taximetristilor din Romania, intareste spusele primarului, adaugand ca „nu va mai fi in orice caz tariful aberant de 8 lei”.
In prezent, Primaria are de aprobat un numar de peste 1400 de licente de taximetrie, insa Videanu crede ca doar o mica parte din acestea vor fi aprobate. Primarul mai declara ca, pana pe 23 februarie, aparatele de taxat montate pe taxiuri vor fi verificate de Registrul Auto Roman impreuna cu Politia Romana.
Sursa: NewsIn
Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: