Ziarul de vineri – 09.02.07

Curierul National ne spune: „Berceanu viseaza la 1.800 de kilometri de autostrada pana in 2013”. Printr-un proiect elaborat de domnul Berceanu, acesta vrea pana in 2012 1800 km de autostrada; lucru de altfel posibil – intr-o alta tara.Pentru ca, sa fim realisti…daca ne gandim la autostrazile care s-au construit dupa revolutie, vedem ca nu prea s-a construit mai deloc(110km) adica 6.8 km pe an. Conform gandirii ministrului, ar trebui ca de la 7 km functionabili sa facem un pas uriasi si sa ajungem la 257 km pe an. Potrivit strategiei de constructie lansate de ministru, pentru cei 1.800 km ar fi nevoie de 13 miliarde euro, pe care Berceanu a gasit de unde sa-i stranga: 5% din imprumuturi externe si 12% din fondurile nerambursabile ISPA si Fondul de Coeziune, iar de la bugetul statului sa vina 10,7 miliarde euro. Cam indraznet…

Din Curentul citim despre referendum. „Senatorii au revenit asupra legii referendumului”. Au revenit asupra legii, cu alte cuvinte, modificand modificarea…ca deh, suntem in Romania, spunand ca referendumul nu poate fi organizat cu 3 luni inaintea si cu 45 de zile dupa orice fel de alegeri fie ele europarlamentare, locale, sau nationale. Senatul a votat legea cu 59 voturi pentru 15 contra si 3 abtineri.

In Gandul avem expusa extinderea productiei Dacia. „Renault va continua sa dezvolte Dacia”. Carlos Ghosn declara intr-o conferinta de presa sustinuta ieri ca grupul Renault va continua sustinerea si dezvoltarea Dacia. Tot el clasifica Loganul drept o platforma, nu o masina. Dupa declaratiile facute, trebuie sa ne asteptam si la alte caroserii modelate sub marca Logan.

Evenimentul Zilei ne ofera o intalnire cu Dragos Bucur care ne arata cu ce se ocupa si cum poate sa le faca pe toate…Raspunsul la intrebarea asta il consider de exceptie: „Ce a schimbat in viata ta venirea pe lume a Sofiei, fiica ta?S-au schimbat prioritatile. Este mai importanta ragaiala ei dupa masa decat succesul vreunui proiect TV sau cinematografic. Te bucura mai mult zambetul copilului tau decat aplauzele unei sali pline si e firesc sa fie asa!”

Libertatea vine in ajutorul Bucurestenilor cu o informatie. Incepand din data de 11 februarie, RATB va introduce tramvaiul 51. Acesta va avea traseul Depoul Colentina, Sos. Colentina, str. Reinvierii, str. Lizeanu, str. Viitorului, str. Vasile Lascar, str. Armand Calinescu, Calea Mosilor, str. Cavafii Vechi, str. Baniei, Piata Sf. Gheorghe, cu intoarcere prin str. Lipscani. Scurt si cuprinzator. Nu am unde sa va trimit ca asta e toata stirea.
Astea sunt ziarele…cu ce mai gasim maine pe televizor de comentat si cu ce am citit aici…ne-am informat si de ziua asta.
Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: