Ziarul de sambata – 17.02.07

Incep ziarele de maine cu un articol din Gandul, care am observat ca a inceput sa scrie serios despre blogging. Gasim un articol care vorbeste de posturi, postari si bloggeri..din Marea Britanie, ce-i drept dar e bine. Aia, de acolo de departe s-au gandit la ceva inteligent. sa creeze un program care sa nu necesite nici calculator, nici tastatura pentru a face mai facila postarea de mesaje pe blog. Pentru a face acest lucru, ai nevoie de un telefon mobil si de casuta vocala a acestuia. Asadar, tu iti exprimi ideile casutei vocale, iar aceasta prin intermediul unui program, le transforma in text si le pune pe blog. Foarte tare frate! Programul se numeste Spin-my-blog…cu casuta postala aferenta SpinVox. Firma a creeat serviciul in 2004, dar probabil din cauza pretului putin cam iute – 80$/luna pentru 20 de postari si 410$ pentru 210 postari – are peste 130.000 de clienti. Interesant de citit.
Cronica Romana informeaza ca vom avea si noi un festival de film de genul BAFTA(Marea Britanie), Cesar(Franta), Goya(Spania), numit Gala Premiilor GOPO. Gopo…daa, de la omuletul Gopo. Cel care l-a creeat, a castigat cu scurt-metrajul sau, acum aproape 50 de ani, premiul P’alme d’Or. Evenimentul va avea loc anual si va premia cele mai bune filme pe care le pot face romanii. Acest eveniment este organizat de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc – zi ei ca era necesar, avand in vedere prezentele notabile ale filmelor romanesti la evenimentele internationale.
Din Curentul aflam ca Lurarile la pasajul Marasesti deviaza RATB-urile. Tramvaiele 15, 19 si 23 vor fi deviate, la fel si autobuzul 133. Tramvaiele 1, 17, 27 vor fi suspendate pe tronsonul Vitan-Piata Sudului.
Restul…televizorul ne va spune…
Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: