Ziarul de marti – 20.02.07

Azi incepem cu Cotidanul care ne face o scurta descriere a brandurilor care au aparut in filme anul trecut. Si au aparut nu gluma…Fiecare brand care a aparut intr-un film, a fost monitorizat si evaluat de brandchannel. In total au avut de urmarit 863 de branduri din 41 de filme, asta insemnand cam 21 de branduri pe productie. Cel mai bun bradplacement a revenit filmului „The devil wears Prada”. Mai multe citit in articol.
In Gandul un articol foarte tare…observ ca s-au prins cei de la gandul ca pe bloguri se gasesc lucrurui interesante. „Bloggerita la 95 de ani”. Noi nici macar nu stim daca traim pana la 95 de ani, iar altii scriu pe blog. Gandul a mai gasit pe ‘net bloguri de 94, 93 si 81 ani…gasiti cate putin despre ele, in articolul de azi.
In Gardianul aflam despre incheierea procesului Tanacu, soldat cu un total de 37 ani de inchisoare + 10.000 lei daune civile si morale pentru fostul preot Petru Corogeanu si cele 4 maicute de la manastire. Preotul a fost condamnat la 14 ani de inchisoare iar maicutele au primit sentinte intre 5 si 8 ani. Petru Corogeanu, dupa terminarea procesului a anuntat ca va face recurs. Despre aceasta stire cititi in Gandul si in Ziua.
In Saptamana Financiara avem disecat pe larg sistemul de operare Windows Vista…pe care l-am mai „desfacut” si eu.
Ziarul Ziua ne informeaza ca, compania producatoare de carduri de memorie ScanDisk a lansat cel mai mare card de pana acum – 4 GB. Jeff Kost, directorul pentru solutii mobile, argumenteaza necesitatea aparitiei cardului de 4 Gb: „cererea tot mai mare de continut conduce la o cerere augmentata de carduri de memorie pentru telefoanele mobile. O capacitate crescuta a memoriilor telefoanelor mobile va determina producatorii de celulare si operatorii de telefonie mobila sa isi planifice servicii multimedia imbogatite pentru consumatorii contemporani care isi vad celularele ca aparat foto, player video, sistem de jocuri electronice si walkman”. In Europa se va gasi incepand cu luna martie.
Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: