Ziarul de miercuri – 14.03.07

Adevărul ne serveşte un articol din care aflăm că partea vestică a Bucureştiului se ocupă încet-încet de spaţii industriale. Există patru proiecte industriale ce însumează peste 150.000 metrii pătraţi de spaţii industriale – de înaltă clasă. Investiţia are o cifră de aproximativ 35 milioane euro; jumătate din suprafaţa totală a proiectului fiind deja construită şi închiriată. Cine caută spaţii industriale în Bucureşti? aflaţi de aici.
Din ziarul Atac aflăm cum ne tăvălesc americanii. „Departamentul de Stat American a făcut public, ieri, un raport în care imaginea României apare şifonată serios”. Ia citiţi ce zic acei despre noi: „România este o ţară de tranzit pentru traficul de droguri, arme, maşini furate şi de persoane, datorită poziţiei sale geografice. În plus, România este vulnerabilă la capitolul fraude financiare, care potrivit BNR, ajung la 1-1,5 miliarde de dolari anual”. Mai multe despre justiţia României văzută de americani, aici. Apropo de imaginea României; la capitolul ăsta văd că nu stăm foarte bine. Americanii ne fac corupţi, Italienii ne fac ţigani şi tot aşa. Oricum am mai crescut în ochii lumii, astfel încât acum nu mai suntem foarte ţigani, foarte corupţi, foarte furăcioşi ş.a.m.d. ceea ce e un lucru bun.
Ziarul Capital ne învaţă să profităm de fondurile europene. În paginile suplimentului „Finanţări Europene“ găsiţi răspunsurile la câteva dintre întrebările cheie care vă ajută să băgaţi în buzunar banii necesari afacerii dumneavoastă. „Cum pot fi accesate viitoarele fonduri europene? Cum se alocă banii şi ce proiecte sunt considerate prioritare? Cine poate solicita finanţare, unde se vor depune proiectele şi de unde se vor obţine sumele respective? „. Răspunsurile le găsiţi aici.
În Compact citim despre cei care ajută la crearea unei imagini pozitive a României. „Echipa Romaniei, formată din 20 de studenţi, a ocupat al doilea loc la prima ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Matematică pentru studenţi, organizată în Argos, Cipru”. Din delegaţia de 20 de studenţi numai 4 s-au întors fară nici o medialie. Mai multe citiţi aici.
În Cotidianul scrie că, până la urmă, Dinescu a fost dat afară din redacţia Adevărul. Decizia a fost luată de coducrerea ziarului în data de 12 martie. Nu e român dacă nu face nitzel scandal! Ştiţi că la un moment dat anunţase că EL nu mai colaborează cu Adevărul. Acum văzându-se dat afară…zice că nu-l interesează decizia luată de directorul holdingului Adevărul, directorul editorial, redactorul-şef şi redactorul-şef adjunct. „Sunt în discuţii cu Dinu Patriciu, nu cu angajaţii ziarului”…pentru preluarea a 8-9% din acţiunile holdingului de presă. Pei nu ziseşi nene Dinescule că te retragi…te şi lăudară lumea prin ziare că dai dovadă de aia, de aia….de ailaltă; acum ce faci?!?! Uitee, citiţi aici.
Evenimentul Zilei este preocupat de ne-securitatea internetului din ţara noastră. EVZ construieşte articolul pe baza raportului de securitate al internetului realizat de McAfee, care arată că românii nu sunt foarte preocupaţi de securitatea navigării pe internet. Astfel domeniile .ro au sanse de 5.6% să fie hack-uite. Şi asta nu e bine. Finlanda, spre exemplu are cea mai securizată reţea de internet, posibilitatea hackerilor de a intra pe domenii .fi, fiind de 0,1%. Free Domains!!!.TK…şi vă alegeţi, în majoritatea cazurilor cu câte un virus. In-securitatea conexiunilor insulei Tokelau se ridică la 10,1%. Domeniile .info au un risc de 7,5% iar măreţul .com se situează la o unitate-diferenţă de .ro – 5.5%. Mai multe citiţi aici.
Jurnalul Naţional are articol despre publicitatea online. Cu ce mai zic ei şi cu ce s-au mai informat din raportul PriceWaterhouseCoopers 2006-2010, a ieşit o treabă bună care merită citită. Articolul îl găsiţi aici.

Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: