Ziarul de joi – 15.03.07

Adevărul. Avem un articol în care se vorbeşte de infrastructură. Complexul Lia Manoliu va fi modernizat. Actualul stadion va fi demolat urmând să-i ia locul un nou şi modern colos tot de 55.000 de locuri. În plus, conducerea FRF împreună cu primarul general, mai vor un stadion…deci două! Primul stadion urmând să fie construit făra pistă de atletism – după standardele internaţionale iar cel de-al doilea va avea 15.000 de locuri + o  mare pistă de atletism. Mai multe despre Lia Manoliu citiţi aici. Alt articol din acelaşi ziar care ne zice că „Boomul în domeniul imobiliar din România nu a început încă”. Compania Arco Real Estate Consulting face o schiţă a pieţei imobiliare româneşti pe care o găsiţi aici.
Ziarul Atac ne informează că „Moţiunea împotriva lui Hărdău a fost depusă”. Moţiunea „Falimentul învăţământului şi cercetării româneşti“ a fost înaintată ieri Senatului de către senatorii PSD şi PRM – în total 69 semnături. Mai multe, aici.
Cotidianul anunţă scumpirea electricităţii cu 4% până la 1 aprilie declară presedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei, Nicolae Opriş. Tot Opriş afirmă că dacă va fi mărită taxa la energie elecrică acum, înseamnă că până în semptembrie-octombrie nu va mai avea loc nicio majorare a tarifului la energie electrică. Mai multe citiţi aici. Tot în Cotidianul citim despre estimările făcute de Cornel Oprisan, directorul de retail al Ikea Romania, cu privire la prima zi de Ikea România. Acesta estimează, că pe data de 21 martie 10.000 de oameni vor veni să vadă ce produse oferă magazinul. „Magazinul va cuprinde un showroom de mobilă, un departament de accesorii şi decoraţiuni, o zona de joacă pentru copii şi zone pentru servit masa.” Mai multe citiţi în ziar iar în plus, vă mai ofer câteva date generale despre Ikea. Marca Ikea a fost înregistrată  în anul 1943 în Suedia, depăsind în scurt timp graniţele ţării. În luna august 2006, Ikea avea 237 de magazine în 34 de ţări de pe patru continente, iar numărul total al vizitatorilor la nivel mondial era de 500 de milioane. Ikea a inregistrat în anul fiscal 2006 (1 septembrie 2005-31 august 2006), o cifră de afaceri de 17,5 miliarde euro.
Evenimentul Zilei vorbeşte cu Danie Buzdugan.
„Din punct de vedere al concurentei, unde ti se pare mai onorant sa lucrezi, la radio sau la televizor?
Pe radio, dimineata, oferta e mai buna, concurenta e benefica si sunt emisiuni multe si de calitate, toti realizatorii de matinale din piata de radio sunt buni, iar concurenta e foarte stransa. Daca ar fi aceeasi calitate si in televiziune, lucrurile ar sta mult mai bine. Televiziunea clar te ridica. Chiar imi spunea nu de mult un prieten, si avea dreptate, ca 10 ani de radio nu egaleaza 2-3 luni de televiziune. Notorietatea ti-o da televiziunea, nu radio-ul, din pacate”. Restul interviului, aici.

Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: