Editorialul de miercuri – 11.04.07

Începem cu Adevărul; Ion Ioniţă scrie „Armaghedonul după Băsescu şi Tăriceanu”.Vorbeşte tot politică-PSD, PD,PNL-se amestecă bin…iese o pastă groasă cu care vedem noi ce facem… „Deşi nu apare în calendar, pe anul ăsta, Paştii vor fi urmaţi de Armaghedonul după Băsescu şi Tăriceanu. Zilele de sărbătoare nu au fost decât un scurt moment de acalmie şi nicidecum prilej de smerenie pentru ireductibilii inamici ai politicii româneşti”. Editorialul îl găsiţi aici.
Editorialul Cotidianului, scris de Corina Drăgotescu duce tot în politică. „Opozitia FSN”. Mai precis, vorbeşte de PD şi PSD, avându-se „ca fraţii” în opoziţie. Politica e mama tuturor şi de aceea arde ţara de detoate. Lipsuri care’ş mai de care…”Oricum, ca experiment politic va fi interesant de urmarit cum vor reusi PD si PSD sa-si gaseasca o identitate proprie in actiunile de partid de opozitie, astfel incit sa nu isi piarda bruma de identitate doctrinara cistigata in decursul celor trei cincinale cit a trecut de cind au pornit-o pe cai diferite.” Continuarea o găsiţi aici.
Gardianul spune: „Bastroe seacă Delta cu voie de la Bucureşti„. Sincer nu prea mi-a plăcut editorialul, subiectul fiind interesant dar maniera în care a fost scris lasă de dorit. Delta Dunării, Insula Şerpilor, Ucraina, Bâstroe…pe toate le găsiţi aici.
Iran, Irak, Pakistan…ţările alea cu conflicte multe. „Bomba nucleară cu ceas” scrie Bogdan Chireac în Gândul. „Dacă Pakistanul are arma nucleară, de ce nu ar avea-o şi Iranul – gândesc, probabil, liderii de la Teheran.” Dacă vrei să vezi cine se joacă cu bombe nucleare şi alte „mărunţişuri”, poţi să dai click aici.
Editorialul din Libertatea este unul chiar foarte tare. Bineee, tot de politică vorbeşte. „Coabitarea arţăgoasă” scrie Petru Calapodescu. „Cazanul politic nu va mai da în clocot. Deocamdată. Guvernul, aşa, controversat, cum a fost alcătuit de premier, va încerca să-şi intre în rol, iar noii miniştri se vor chinui să demonstreze că au fost numiţi pe criterii de competenţă, iar nu clientelare”. Aş vrea să o văd şi p’asta! Scrierea o găsiţi aici.
Cronica Română:Editorial=politică. „Guvernul Tăriceanu II”. Horia Alexandrescu scrie tot despre noul guvern nou înfiinţat. Nu mai zic nimiccc!!!! Doar vă dau link-ul.
În Ziarul Financiar Sorin Pâslaru scrie despre Funcţionarii publici şi privaţi de pretutindeni din afacerile româneşti. „Partidul funcţionarilor a ajuns la putere”. Editorialul ia pulsul angajărilor făcute până acum în diverse domenii. Îl găsiţi aici.
Editorialul lui Sorin Roşca Stănescu din Ziua….tot politică. (au înnebunit toţi). „Să fie chemaţi doctorii!”. Bine că, măcar nu mai e politica aia care e politică. Articolul trebuie citit. Îl găsiţi aici. „Chiar dacă România nu dispune de o valiză nucleară, preşedintele ţării poate lua decizii, sub influenţa alcoolului, care pot fi dezastruoase în raport cu interesul naţional”.
Yeeey, Ioana Lupea nu mai vorbeşte de politică. Uite o persoană care trăieşte pe Pământ şi nu se hrăneşte cu politică. „Avertismentul discret al Occidentului”. Şi anume, vorbeşte despre raitingul de ţară…problemele astea ne doare! Despre ce părere au străinii ‘ăi valoroşi despre noi citiţi aici.

Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: