Ziarul de miercuri – 11.04.07

Jurnalul a apărut online primul şi are un articol cu omul despre care a vorbit şi Cotidianul ceva mai devreme; şi anume Peter Bishop. Despre ce? Despre circulaţie, infrastructură şi un trai mai aerisit, mai degajat. – Fac o paranteză-tata imi spunea cu ceva zile în urmă, fiind în trafic că toată aglomerarea asta urbană seamănă cu perioadele de după o calamitate; când toată lumea iese după, să vadă ce s-a întâmplat; ce a rămas; ce s-a dus.  Titlul articolului: „Faceţi benzi pentru autobuze!”. Uite aici e. Şi în Adevărul găsim un interviu cu Peter Bishop. Îl găsiţi aici.
Uitaţi-vă şi voi hal de români. „Primăria lui Videanu nu ştie ce a semnat”. Articolul este din Gândul şi este legat de spaţiile de vânzare a florilor. Asta e de citit numai aşa…ca să-ţi dai seama cine ne conduce. Aici îl găsiţi.
Ia uite ce scrie Săptămâna Financiară…”Râşnovul, ţinta unei megainvestiţii de două miliarde euro”. Un investitor european, care are iin spate fonduri americane, vrea sa construiasca aici un urias complex de agrement, pe 125 de hectare. Aceste hectare ar urma să fie ocupate de 10 hoteluri, câteva cazinouri şi un parc de distracţii. Ar fi ceva! Mai multe citiţi aici. Tot SFin face o analiză a conexiunilor la ‘net. Le ia pe toate pe rând şi vorbeşte despre ele. Interesant de citit. Uite aici.
În Cotidianul avem un mega articol despre resursele umane. No more comments – am zis părerea mea aici. Iar articolul care merită citit şi nunumai…trebuie citit, îl găsiţi aici.
Evenimentul Zilei are un articol imobiliar: „Lux imobiliar în mahalaua Ferentari„. Cum se întâmplă asta? Păi ai băgat un termopan, ai pus un parchet pe jos şi iaca, s-a urcat chiaria la 200 euro. Da! Ferentari…termopane, parchet…cam greu…dar trebuie să fie aşa ceva; trebuie să evoluăm. Mai multe citiţi aici.
Dacă mai dau mâine peste vre’un articol vă spun.

Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: