Ziarul de joi – 19.04.07

Mâine, e ştiut că toate ziarele au pe prima pagină faza cu Băsescu. Okey, eu acum încerc să caut în presa de mâine ceva-altceva decât problema Băsescu.
O luăm cătinel cu Jurnalul Naţional, unde avem parte de un şoc total: „Reality-show: Bahmu şi Prigoană, la Antena 1”. Oare vom vedea intrând în cadru vre’o dată şi pliciul faimos? „Adriana se declară fericită că este actor principal în acest reality-show, mai ales pentru că publicul va putea să o vadă şi în postura de viitoare mamică”. Deci,  e posibil ca de la „Hai Moni împinge” să auzim şi..Hai Adriana împinge. Mai multe care să vă lase cu gura căscată, citiţi aici. Un al doilea articol de Jurnalul se referă la publicitatea pe ‘net. „Publicitate pe internet – Reclama creşte cu 28,2% în 2007”. Până în 2009 publicitatea on-line va creşte de şase ori mai repede decât în cazul celorlalte medii şi va atrage aproape 9% din investiţiile în domeniu. Citeşti aici mai mult despre subiect.
Introduc aici editorialul lui CTP din Gândul: „Apocalipsa dupa Basescu”. Foarte tare, foarte interesant. Se leagă foarte mult de raportul CC cu privire la avizul dat de aceeaşi CC acum ceva timp în urmă. Mai multe despre Apocalipsă citiţi aici.
Ziarul Gardianul. Titlu excelent; am râs cu lacrimi: „Ce se va bea diseară la Cotroceni: whiskey sau vodkă?
Calculele dau câstig variantei suspendării
Pentru ca preşedintele să fie suspendat este nevoie de votul majorităţii senatorilor şi deputaţilor, adică 235 pentru. PSD are 150 de parlamentari, PRM vine cu 47, PC cu 30, astfel că pentru înlăturarea primului om în stat ar mai fi nevoie de vreo 8 voturi…mai multe citiţi aici. Şi Gardianul scrie „Bahmu şi Prigoană se bat în audienţe cu Iri şi Monica„. Mai sus am zis Hai Adriana împinge…uite că Bahmu vine şi zice că ea nu vrea naştere în direct. Aşa o fi sau aşa zice ea? Citiţi mai multe info decât în Jurnalul aici. În continuare Gardianul află şi el tocmai acum de fişierul care circulă pe ODC de ceva timp:”Poliţiebucureşti.exe”. Ăsta e un progrămel care se instalează şi iţi oferă datele personale a peste 1 milion de oameni ce au buletin de Bucureşti. O chestie mişto, pe care însă nu o ştiam este următoarea. Dacă ai instalat vre’odată programul, ai văzut că după ce intrii în el, îţi apare un pop-up prin care îţi zice ceva de articolului 677 din Codul penal. Dacă ştii că, Codul Penal nu are nici măcar 600 de articole, totul e ok; dar dacă nu ştii următorul pas pe care îl faci probabil, este să dezinstalezi programul…mai multe citiţi aici.
Cotidianul anunţă: „Silviu Prigoană lansează postul Becali TV”. No comment! Citiţi voi aici. (are şi interviu cu Becali)
În Evenimenul Zilei avem un articol despre Giurgiu şi TVR. „Meci deschis Giurgiu – Consiliu de Administraţie„. No comment nici aici. E prea evident faptul că Tudor Giurgiu ar trebui să facă loc unei alte persoane pe tronul TVR. Citiţi aici. Dacă mai e ceva de adăugat…revenim mâine.

Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: