Ziarul de marţi – 24 aprilie 2007

Jurnalul e primul online, prin urmare…”Studiu IMAS – Salariaţii n-au atitudine la serviciu”. Românii, în faţa şefului n-au cuvinte, n-au suficient „cojones” pentru a-şi negocia salariul, pentru a-şi expune propriile păreri şi drepturi în ceea ce priveşte locul de muncă. La români există două moduri de negociere; una este cazul în care negociezi absolut nesimţit cu şefu’ şi doi. cazul în care şefu zice şi tu aprobi fără să comentezi, fără să-ţi spui punctul de vedere. Citiţi articolul de aici.
Gândul vorbeşte despre predicţiile Preşedintelui interimar, Nicolae Văcăroiu, legate de deprecierea leului în raport cu moneda europeană. „Nicăieri un şef de stat nu agită piaţa valutară ca Văcaroiu, anunţând deprecieri iminente”, este de părere dealer-ul şef al unei importante bănci comerciale. Mai multe citiţi aici.  Cum stai cu nervii? Eşti sociabil? Ai o motivaţie puternică? Atunci, bagă un ochi şi citeşte articolul ăsta: „Rezistenţa la stres, sociabilitatea, echilibrul afectiv şi motivaţia – principalele aspecte urmărite la angajare”. Foarte interesant şi face bine să ştiţi ce scrie acolo.Cotidianul ne arată România pură.”Românii au luat premiile NASA şi 50 de medalii la Geneva”. Asta înseamnă ţara despre care ar trebui să vorbim; oamenii normali, oamenii simplii, cei ce au nevoie de atenţia noastră sau, de atenţia lor. Citim aici despre marele premiu NASA luat de români şi despre cele 50 de medalii câştigate la Geneva.
Evenimentul Zilei spune: „Tot mai mulţi stranieri vor să se întoarcă să muncească în ţară„. Uite ce zice BestJobs.ro: „Potrivit unei statistici realizate de BestJobs.ro, peste 19.000 de utilizatori ai site-ului, de peste graniţă, îşi caută săptămânal locuri de muncă în România”. Uite mai multe aici.
Auzi ce ne zic specialiştii imobiliari prin ziarul Atac: „Locuinţele cu patru camere, tot mai puţine”. Cererile pe segmentul rezidenţial sunt în special pentru suprafeţele mici, la care se pretează locuinţele de două sau trei camere. La cele cu patru sau mai multe camere, odată cu creşterea suprafeţei apartamentului, se măresc atât preţul de achiziţie, cât şi cheltuielile suplimentare. Pey e şi normal ca apartamentele pe suprafaţă mare să nu fie căutate, că deh, put de scumpe ce sunt.  Vedeţi aici cine şi ce caută în materie de imobiliare. Vă mai dau şi mâine câteva articole.
Adevărul împroaşcă hotelierii româneşti. „Proprietarii de hoteluri îşi conduc afacerile după ureche”. O bătaie de joc mai mare ca asta nu am văzut. Majoritatea turiştilor români devin peste noapte turişti ai litoralurilor turcesc, grecesc şi bulgăresc. De ce? Pentru că „mulţi dintre patronii de unităţi de cazare nu au nimic în comun cu turismul. Au aşezat la conducerea uităţilor pe cine au dorit.” Uite aşa litoralul românesc este fructificat doar de, să zicem…30% manageri calificaţi care să aibă habar de ce se întâmplă în hotelul lor. Între timp, turismul nostru este În aşteptarea unei noi generaţii de hotelieri. Mai multe citiţi aici.
Săptămâna Financiară încearcă să estimeze pierderile în cifre ale crizei politice. Foarte interesant de ştiut cât ne costă alegerile, referendumurile şi toate aceste certuri ale politicienilor…în bani, dar sunt de părere că pe lăngă pierderile monetare, România suferă din toate încheieturile de pe urma acestor certuri politice. Citţi aici nişte preţuri.

Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: