Ziarul de joi – 26.04.07

Adevărul are un articol de primă pagină care zice: „Guvernul a scăzut nivelul taxei auto de primă înmatriculare”. Pe lângă taxă, tot Guvernul, a mai scăzut şi facturile la gaze şi energie electrică. Mai multe citiţi aici.
Vă ziceam ieri că în Cotidianul a apărut o listă cu dezamăgiri. Azi s-au dat rezultatele finale. Ctin. Bălăceanu-Stolnici 1 – 24,7% – 573 voturi; Mona Muscă 2 – 22,4% – 521 voturi; Sorin Roşca Stănescu 3 – 16,8% – 389 voturi…continuarea topului o găsiţi aici.
Evenimentul Zilei încearcă o campanie:”Ajutaţi-ne să avem o gară modernă!„. Pentru a pune la dispoziţia autorităţilor cele mai bune soluţii tehnice, EVZ lansează un apel către românii din lumea întreagă: povestiţi-ne cum arată şi cum funcţionează cărucioarele de bagaje din marile gări ale lumii!. Aţa scrie în articol…eu vă întreb mai simplu: Aţti fost afară, într-o gară?Cum e? Cum se întâmplă totul? Articolul îl găsiţi aici.
Jurnalul Naţional expune o recenzie făcută asupra pieţei de telefonie fixă, mobilă şi pieţei de laptopuri. După părerea mea..cifrele sunt cam îngrijorătoare. „Doar 37% dintre români au un calculator, în timp ce internetul este folosit de 22% din populaţie. Laptopul este prezent la 4% dintre români, dar numărul posesorilor aproape că se va tripla în acest an.” Aria de acoperire pe ţară a telefoniei fixe a atins pragul „memorabil” de 50%. Nici asta nu e bine(eu nu am fix acasă); iar, în ceea ce priveşte telefonia mobilă, numărul utilizatorilor a ajuns la 70% din populaţia ţării. Mai multe cifre şi informaţii găsiţi aici.
Ziarul Atac scrie despre Târgul Naţional Imobiliar care se desfăşoară în perioada 26-29 aprilie, la World Trade Center Bucureşti. Mai multe detalii despre târg aflaţi de aici.

Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: