Ziarul de luni – 07.05.07

Nu, nu am părăsit blogul, doar am fugeat puţin de chestia asta care devine din ce în ce mai mică şi mai aglomerată numită Bucureşti.
O luăm la pas printre ziare, începând cu Adevărul. „Sute de milioane de lei, pentru mânăstiri inexistente”. Aşadar, uite o nouă formă de stors bani. Unde se întâmplă asta? Se poate întâmpla peste tot dar, până acum doar Doljul a recurs la metoda asta. Articolul îl citiţi aici.
Atac are un titlu sportiv de dur „Arbitrilor, aţi distrus fotbalul!” În articol sunt prezentate ultimele meciuri din ultima etapă a ligii I. Alexandru Tudor, Cristi Balaj şi Sorin Corpodean sunt cei trei arbitrii care au făcut de cacao ultima etapă. Una e să fi bun – în meseria ta şi alta e să fi prost, fiind prea plin de tine şi să nu recunoşti că ai greşit. Ieri, în repriza a 3a a fost invitat Alexandru Tudor. Ioaniţoaia şi Enăchescu se strofocau să-l facă să înţeleagă faptul că a greşit. Ok, ăla comentator, alălalt realizator, celălalt portar şi tot aşa până când lovitura – ce trebuia să fie ca o lovitură – a venit din partea lui Crăciunescu care s-a chinuit să-i explice, pe cât de tehnic posibil că a greşit. În fine, m-a enervat rău prostia. Mai multe din articol găsiţi aici.
Ziarul Capital vorbeşte despre rantabilitatea investiţiilor pe bursă în SIF-uri. Faţă de anul trecut, când la începutul anului, SIF-urile creşteau spectaculos, pe piaţa bursei de anul acesta au mai apărut două competitoarea serioase: BCR şi BRD. Mai multe despre concurenţa pe piaţa bursieră aflaţi de aici.
Cotidianul are un subiect pe care, se pare că românii n-au treabă cu el, îl exclud, îl lasă deoparte. „Amendă de până la 100.000 de lei la demolarea ilegală a apartamentului”. Câte de cunoscut îmi sună fraza asta: Pentru desfiinţarea unor ziduri din apartament este obligatorie obţinerea autorizaţiei de la Primărie. Aş fi şi eu curios să aflu câţi din cei care îşi fac modificări de structură în casă au obţinută o astfel de autorizaţie. Mai multe despre amenzile şi prevederile legale cu privire la această lege citiţi aici.
Evenimentul Zilei este îngrijorat de audienţele tot mai în scădere ale posturilor TV. Încet dar sigur internetul cu tot cu informaţiile pe care acesta le răspândeşte şi le oferă se face tot mai util, în detrimentul presei şi al televiziunii. Aici găsiţi articolul, iar dacă nu vă interesează vă dau poza cu audienţele.
 audientetv.jpg (click pentru mărire).
Gândul, pe prima pagină, folosind caractere mari punctează îndemnul lui Băsescu: „În toamna 2008 să-i aruncăm peste balustrada Parlamentului pe cei 322!”. Politică deci…no comment for me. Articolul îl citiţi aici. Tot Gândul are un articol excelent legat de călătoria electorală a lui Băsescu în Spania. „Suspendatul Basescu si sponsorii de la PD se incurca in decontarea avionului de Madrid” Uite aici mai multe.

Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: