Ziarul de marţi – 08.05.07

Începem cu Adevărul care are un articol slăbuţ dar bine că îl are. În el se vorbeşte despre Neculai Onţanu şi Liviu Negoiţă; primarii de la 2 şi 3. În prezentul articol ei se laudă cu realizările lor din sectoare, însă nespunând şi ce mai trebuie făcut sau…ce nu funcţionează în sectoarele 2 şi 3. Artiolul îl găsiţi aici.
Atac într-unul din articolele sale descoperă o imagine dură şi inadecvată unei capitale europene. „Bucureşti, capitala „de lux“ a sărăciei”. Sunt multe străzi ajunse în stadiul ăsta, multe locuri pe care, atunci când le găseşti te sperii. Citiţi şi voi aici despre Strada Nehoiu. Următorul articol are ca temă politica. „Miza dizolvării Parlamentului”. Articolul îi prezintă pe democraţi care vor să schimbe Constituţia, să dizolve Parlamentul şi Guvernul. O idee de astfel bună şi de susţinut. Dar dacă stai şi te gândeşti puţin la cei care vor veni, îţi vei da seama că tot în jurul celor de acum se va învaârti puterea, deoarece partidele mici sunt prea mici pentru o influenţă puternică. Citiţi şi voi aici ce vrea să facă Boc. 
Tot Cotidianul, după ce acum câteva zile scria despre vizita lui Aleksandr Kondyakov, acum prezintă un comunicat oficial al MLNR prin care Eugen Ovidiu Chirovici îl anunţă pe Băsescu că a fost dezinformat cu privire la „marele mason rus”, mai degrabă, preşeditele fiind prins într-o diversiune….”Şi astfel preşedintele este pus într-o postură caraghioasă. Pentru că toată chestia asta se va fâsâi. Asta e morala: te sperii de umbre.” Cam ăsta e esenţialul…restul poveştii îl găsiţi aici. Cotidianul publică astăzi ultimul editorial al lui Octavian Paler. „Un pericol ignorat”. Îl găsiţi aici.Dumnezeu să-l odihnească.
Evenimentul zilei a găsit firma care face campania ori pro ori anti Băsescu. Campania pro-Băsescu este executată de GMP. Reclamele apărute în presă, care îndeamnă „Votaţi DA” la referendum, sunt plătite de PNL şi sunt executate de Multimedia Political Communication, firma unde director este Dan Andronic. De ce am zis ori pro ori anti? Ăsta e titlu mare al articolului: „Reclama anti-Băsescu este plătită de PNL” iar mai jos cu trei rânduri „Reclamele pro-Băsescu…”. Se mai întâmplă. Mai multe citiţi aici. Încă un articol mamut în evz care are ca subiect cele două mitinguri unu pro şi altu contra Băsescu de la Iaşi. Prevăd o bătaie aşa mai aprigă deoarece cele două puncte ale mitingurilor nu sunt la o distanţa mai are de 600 metri. Iar după spusele lor, se aşteaptă cam la 50.000 oameni laolaltă. Iar aberaţia asta cu „Peste 100 de intelectuali pro-presedinte cheama romanii la vot pe 19 mai” e o inepţie. Că sunt pro, că sunt contra Băsescu, asta e neinteresant. Ce este de ştiut este ca la data de 19 mai trebuie să fim prezenţi cu ştampila pe una din opţiunile de pe foaia de vot. Scurt şi cuprinzător. Mai multe citiţi aici.
Neavând ce să mai spună altceva „Băsescienii vor să câştige şi referendumul cu sperietoarea fraudei electorale”. Băsescian=membru PD,PLD. Le este cam frică. Dacă nu le era, nu ieşeau cu declaraţii de genul ăsta. Articolul se găseşte în Gândul pe care îl citiţi aici. Un alt articol din Gândul spune: „Internetul creează o generaţie de copii solitari”. Aşa să fie oare? Răspundeţi şi voi la întrebare. Mai multe informaţii despre noua generaţie internaut-solitară găsiţi aici.
Ziua are două articole tari. Unul despre trenurile Bombardier; alea de jos de la metrou…lungi şi frumoase care cică ar avea ceva probleme. Părerea mea este că această anchetă acoperă alte dedesubturi ale unor mici-mari afaceri. Că totuşi, bombardier nu avem numai noi…adică mai au 14 ţări în care nu s-a întâmplat nimic din câte ştiu. dar există şi posibilitatea în care să se fi întâmplat şi să nu fi fost făcut public – dar nu cred. Mai multe citiţi aici. Al doilea articol se referă la băieţii deştepţi din spatele circuitului de F3. „Primarul Adriean Videanu face circuit de Formula 3 cu firma lui Costel Căsuneanu, unul dintre amicii lui Băsescu * Ministrul Transporturilor susţine că este vorba despre încalcarea legii”. Frate, imbecili mai sunt românii. Ei vor doar să mănânce şi atât, în rest îi doare’n paişpe. Citiţi şi voi articolul ăsta ca să vedeţi ce primar avem şi ce oameni ne conduc. Sunt praştie toţi, degeaba se agită atât să intre la guvernare şi să anunţe că ei fac şi că dreg şi că desfac firu’n 4. Îl găsiţi de citit aici.

Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: