Act moral fără conotaţii politice

Sună ambalat dar este foarte simplu. Sau hai întâi să vă spun cum am ajuns la postul ăsta. Am primit pe messenger un mass cu o petiţie care se referea la politica românească făcută la ora actuală şi la un număr de 500.000 mii semnături pentru dizlovarea parlamentului şi începerea alegerilor anticipate. Din punct de vedere politic nu sunt nici cu unii nici cu ceilalţi pentru că ambii fură sau au furat…unii au furat dar încă mai fură; în draci fără nici un fel de jenă faţă de omul ăla simplu care mănâncă mămăligă uscată. Susţin acestă idee deoarece am impresia că ţara poate fi redirecţionată. Acum 10 minute am văzut la televizor transmisiune în direct de la Cluj; vorbeau Stolojan, Boc…alţii care nu au ce să mai caute pe lângă Parlament. Nişte discursuri demagogice, pline de adevăr şi veridicitate spuse de nişte oameni care au fost trecuţi prin sistemul ălălalt. Deci, varză vorbe’n vânt. Băsescu a avut un discurs, de-ţi venea, în momentul ăla să te duci să votezi nu. A zis de votul uninominal, de parlamentul unicameral, de reducerea numărului de parlamentari…numai vise d’astea visate cu ochii deschişi. Aşa să le facă…cum a zis acum… cu toate că nu cred că are mâinile necesare refacerii atâtor lucruri saaaau, acum îmi permit să fiu un pic rezervat în privinţa promisiunilor făcute de el.

Asistăm în aceste zile la o zvârcolire a caracatiţei care de mai bine de 60 de ani încearcă să sufoce România, această ţară minunată care a încăput pe mâinile unor venetici.
Pentru cei care au ochi de văzut şi urechi de auzit este clar că încercarea parlamentarilor PSD, PRM, UDMR, PNL şi PC de a-l suspenda pe Preşedintele Băsescu şi mai ales de a-l împiedica pe acesta de a mai candida precum şi intenţiile de modificare a constituţiei pe care noi toţi am votat-o la ultimul referendum este tocmai aceasta zvârcolire a caracatiţei formată din sistemele oligarhice de interese de grup.
Toţi aceşti parlamentari care nu reprezintă poporul român, având în vedere că au fost alesi pe liste, vor sa profite de poziţia pe care o au şi să îl suspende pe primul Preşedinte român care are curajul să spună lucrurilor atât de arzătoare pe nume şi să le condamne dar în acelaş timp să-şi asigure un somn liniştitor! Nu vor reuşi. Asta este clar. Mai degrabă işi vor tăia creanga de sub picioare. Însă pentru că se joacă cu focul trebuie să le dam o lecţie. Trebuie să le arătăm că forta populară este covârşitoare şi mai ales că este de partea Preşedintelui.
Trebuie să le dăm o lecţie din care să înveţe cine este stăpân în ţara asta! Prin care să le demonstrăm că NOI hotărâm ce se întâmplă cu soarta noastră şi nimeni altcineva. Ne-am săturat de atâta minciună şi nesimţire şi hoţie! Nu suntem animale! Suntem Oameni care vor să trăiască în demnitate şi cu mândrie în ţara lor!
Votaţi această Petiţie dacă vă pasă de România, indiferent unde va aflaţi!
Avem nevoie de 500.000 de semnături pentru dizolvarea parlamentului şi declanşarea de alegeri anticipate!
La luptă fraţii mei! A venit timpul dreptăţii!

Acesta a fost textul petiţiei scrise de Octavian Radu  

Mie personal textul nu îmi spune nimic interesant, mă duce cu gândul la un alt discurs pe care numai un activist de partid il poate rosti dar nu mă interesează acest lucru. Ideea demolării acestui baraj care nu aduce fluenţă şi continuitate ţării este total benefică. Aşa că pe 19 mai 2010 sau 11…peste câţiva ani vreau să nu regret că nu am plecat din ţară. În cazul în care se dizolvă parlamentul şi apar alţi oameni care sunt şi aceia puşi pe furat…tot e un pas înainte pentru că, acei oameni ca să fure trebuie, mai întâi să creeze nişte legături, structuri care poate vor fi la acel timp benefice. Aici aveţi link-ul petiţiei care, până în acest moment a fost semnată de 14.824 de oameni. Tot legat de referendum şi de politică, Victor Ciutacu are o întrebare pentru noi toţi românii.
Act moral fără conotaţii politice deoarece pe 19 nu trebuie să dăm un vot politic ci trebuie să votăm pentru viitorul nostru.

Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: