Ziarul de joi – 10.05.07

E 22, e miercuri deci online e Jurnalul Naţional care are un articol ce pare să nu vorbească despre Românica noastră scumpă. „Incredibil – Permis auto, în două ore”. Şi nu numai pentru permisul auto nu va mai fi nevoie să formăm cozi de sute de metrii. Pe lângă acesta se mai adaugă paşaportul, certificatul de înmatriculare, plăcuţele de înmatriculare şi mai sunt. Mai multe citiţi aici.
Se pare că e un eveniment n toată regula, ăsta cu eliberatul actelor într-un timp mai scurt. Şi Gândul scrie despre lucrul ăsta aici. Un al doi-lea articol din Gândul reprezintă un real interes pentru noi. „Modernizarea DN1 la ieşirea din Bucureşti – finalizată pâna la 1 octombrie”. Ludovic Orban zice: „Am fost pe DN1 şi am constatat că ritmul de desfăşurare a lucrărilor este în totală discordanţa cu termenele de execuţie. Cu toate acestea, drumul va fi terminat la 1 august, iar la 1 octombrie va fi finalizată construcţia celui de-al doilea pod”. Destul de serios domnu’ Orban!?! Mai are câteva proiecte despre care citiţi aici
Ţiganii au pretenţii scrie Cotidianul. „Ursarul Tamango cere ca romani să devină limbă oficială a UE.” După ce că noi nu le recunoaştem limba, ei vor să o mai strecoare şi printre cele 23 de limbi europene. Mai multe despre limba romani citiţi aici. Tot în Cotidianul citim că Videanu este interesat de atmosfera nepoluată a Bucureştilor. „În locul fiecărui pom tăiat pentru amenajările circuitului de F3 vor fi plantaţi 2 pomi”. Ar fi bine să fie şi unu singur dar măcar să fie plantat şi nu vorbit. Mai multe aici.
Evenimentul Zilei are un articol interesant şi de citit pentru a fi informaţi. „Proiect cu pedale pentru centrul Bucureştiului„. Foarte tare. Ce se întâmplă?TUB, expoziţia-manifest, aşa cum au numit-o arhitecţii de la biroul Re-Act Now, va fi inaugurată în cadrul Anualei de Arhitectură Bucureşti, eveniment care va ocupa Sala Dalles de pe 17 până pe 30 mai. TransCentral Urban Bucuresti (TUB) este un proiect-expozitie prin care se ofera o solutie pentru centrul Bucureştiului. Traseul porneşte de la Piaţa Romană (Grădina Icoanei) şi face turul centrului prin Piaţa Universităţii, Piaţa Unirii, zona Rahova-Uranus, zona din spatele Casei Poporului, Parcul Izvor-parcul de pe Brezoianu, Piaţa Amzei şi zona din spatele Ateneului Român şi înapoi în Piaţa Romană, pe Strada Arthur Verona. E de urmărit ce se întâmplă. Mai multe citiţi în ziar, unde aveţi şi traseul turistic.
Noul Adevărul online, un pic cam neîngrijit, scrie despre investiţiile făcute în partea de sud a litoralului, adică sumele ridicându-se la multe miliaone de euro-cam 30 în 6 staţiuni de pe litoral. Nu mai comentez acum…aştept să văd laudele şi criticile de după sezon. Articolul îl găsiţi aici.
Hai să citiţi în Ziua ce nu aţi auzit voi de când sunteţi. „2.000.000 de la Gigi Becali” Şi în continuare…Principalul finanţator al FC Steaua a declarat că doreşte să găsească o cale legală pentru a sponsoriza gruparea din „groapă” cu suma de doua milioane de euro, dacă echipa pregatită de Cosmin Olaroiu va juca în Liga Campionilor. „Sunt superfericit. Acest meci l-a câstigat Dinamo şi din cauza naţionalismului românesc, pe asta m-am bazat. De acum înainte, în viaţa mea, nu voi mai face declaraţii urâte împotriva lui Dinamo. Dacă ne calificăm în grupe, poate găsim o formă legală pentru o sponsorizare de două milioane de euro pentru Dinamo”, a spus Gigi Becali dupî meciul Dinamo- CFR, scor 1-0. Altă chestie care mi-a plăcut…Cristi Borcea, a declarat că oficialul stelist a făcut această afirmaţie deoarece era fericit, în timp ce acţionarul Vasile Turcu a spus că acceptă orice sponsorizare, dacă aceasta este oficială. Mai multe citiţi de aici. Tot în Ziua, tot despre garniturile de metrou Bombardier despre care vă scriam şi ieri. „Raport la bombardier în 3 zile”. Despre raport citiţi aici.
Ziarul Atac aruncă bomba: „Videanu OUT”. Asta înseamnă că se pregăteşte ceva. Dacă citim articolul vedem că PD face alianţă cu PLD iar faimosul Stolo vine iar la şefia unui partid, aşa mai mare.  Mai multe citiţi aici. Legat de PLD, Stolo, Muscă, Stoica şi ceilalţi cu poliţia politică eu am o nedumerire, pe care însă o voi lăsa unui alt post.
Săptămâna Financiară îşi pune întrebarea dacă „Există alternative la dominaţia MS Office?” Tot ei încearcă şi un răspuns: Principalii reprezentanţi sunt Google şi Zoho. Cine e Zoho? Cum se bate Google cu Microsoft? Citiţi aici.

Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: