Ziarul de vineri – 25.05.07

Probabil aţi auzit că după ce termină cu podurile pe DN1 se apucă de un pasaj subteran. Deci, nu vom scăpa de aglomeraţie la 1 octombrie, ci, cam pe la jumătatea anului următor. Dacă nu ştiaţi deja de marea minune a pasajului, Adevărul scrie despre ea aici.
Probabil era nevoie de ajutor din afară pentru ca primarele Videanu să-şi dea seama că, capacele de canal ieşite în afară şi gopile care ne fac maşinile praf reprezintă o teroare pentru şoferii bucureşteni; drept urmare, în ziarul atac găsim concluzia la care a ajuns Adriean Videanu : „Videanu ameninţă: capacul şi amenda!”. Asta e valabilă pentru regiile care au treabă cu săpăturile şi şanţurile făcute în asfalt. Nu cred că se va schimba mare lucru dar s-o vedem şi p’asta. Citiţi aici mai mult.
Evenimentul Zilei scrie: „Chiuhariu, lector prin fraudă”. Liberalul Tudor Chiuariu se laudă cu un titlu universitar obţinut în mod fraudulos. El susţine în CV că, din 2005, este lector universitar la Universitatea „Petre Andrei” Iaşi. Titulatura de lector i-a fost acordată de Nicolae Niculescu. Nenea ăla care se pretindea rector al universităţii, în 2005. Ministrul susţine că era lector cu delegaţie. „Eu am primit delegaţie să predau două cursuri la universitate, să îndeplinesc funcţia de lector. Postul urma să fie scos ulterior la concurs, dar eu mi-am suspendat contractul de muncă. Nu este un titlu definitiv. Eram lector cu delegatie. Există această posibilitate ca un asistent să primească delegaţie ca să poată preda. Dacă o să reiau activitatea acolo o să dau eventual acest concurs. Mai multe citiţi aici.
Deoarece astăzi, cred că ziarele se pregătesc de vacanţă sau o fi vre’un protest ceva…nu avem decât 3 articole. Atât am găsit interesant în ele.  

Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: