Ziarul de joi – 07.06.07

Adevărul de azi. „Băsescu îi deschide calea lui Geoană la guvernare”. Am citit şi eu să văd ce şi cum. Şi da, există şanse din ce în ce mai mari să avem un guvern PSD, în ciuda faptului că PSD-ul spune că ei nu vor să intre la guvernare pe uşa din dos, dar acum, cred că au şi uitat de expresia asta. Mai multe citiţi aici.
Atac are un articol tare de tot, care pleacă de la un comentariu postat ieri pe un articol. Comuniştii au luat, comuniştii iau. De ce e tare…pentru că, încă odată pune punctul pe justiţia extrem de coruptă de la noi, atacă modul în care se retrodecează abuziv casele, terenurile asta însemnănd acte „preparate” şi şpagă, multă şpagă. Mai multe citiţi aici.
România incapabilă. Cotidianul scrie: „Guvernul nu e în stare să ne cheltuiască banii”. Staţi liniştiţi, nu vă bucuraţi – nu ăia de la buget, pe care de altfel îi cheluiesc ca şi cum n-ar mai avea mâine bani, ci este vorba de fondurile europene. Vezi, e greu să faci un proiect pentru nişte bani buni aşa că mai bine te mulţumeşti cu puţinul pe care îl iei de la român fără proiecte, fără să dai socoteală. Ca la noi la nimeni frate. Ăştia se plâng toată ziua că n-au bani, şi banii stau la buget căcălău. Cine se plănge cel mai mult. Sănătatea, Educaţia şi Comunicaţiile. = Pardon, ce am spus mai sus legat de fondurile europene e perfect adevărat dar ce este şi mai grav este faptul că banii necheltuiţi sunt chiar ai noştrii, din taxe imopzite şi altele plătite fiindcă trebuie =. Ministerul Educaţiei şi Cercetării a cheltuit doar 43,8% din alocările pe primele patru luni ale anului, Ministerul Sănătătii doar 56,1%, Ministerul Economiei şi Finanţelor – 66,1%, Ministerul Agriculturii – 67,4%, Ministerul Transporturilor – 68,1%, Ministerul Mediului – 51,9%, iar Ministerul Comunicaţiilor a cheltuit doar 24,3%. Mai multe citiţi aici. Subţiri ziarele de azi…

Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: