Surpriseeee…

Ia-uite alt post….creat din simplul motiv ca nu mi-am abandonat blogul si ca azi am avut o zi de tot kktul.

Fiind ora care este, sa defacem niste ziare…
Rubrica politică a ziarului Atac de mâine este ocupată de Emil Constantinescu care-l agită pe Băsescu numindu-l pe acesta un Putin ratat. De ce, cum şi în ce fel?…Aflaţi şi voi de aici.
În CanCan, tot politică vorbim…Întrebare cheie?Va reuşi „Prostănacul” să o arunce pe „Bunicuţa” din tren?. Voi ce ziceţi?Se rupe sau nu PSD. Părerea mea sinceră e că se va rupe. Dacă nu aveţi idee de ce PSD crapă, informaţi-vă de aici, Aflaţi de toate. 
Hai să mai facem puţin mişto de guvernul actual. În ziarul Capital găcim următorul titlu: Deschideţi conturile, sosesc banii europeni! Bravo; ei să vină, cică ar fi cam 15 miliarde euro pentru dezvoltarea a 5 puncte principale ale listei guvernului: Transporturile, Mediul, Creşterea Competitivităţii Economice, Dezvoltarea Regională şi Asistenţa Tehnică. Perioada de dezvoltare: 2007 – 2013. Mai departe vă las pe voi să citiţi de aici ce răspund Miniştrii cu pricina la întrebarea: Pot fi chelutiţi banii? Citeşte-citeşte că vei rîde mult. To t în Capital, se discută o problemă de interes pentru zilele noastre: pensiile private. Nu pot să comentez pentru că nu mă pasionează subiectul deoarece cred că şi aceste fonduri vor lua calea FNI, Proprietatea şi altele ca ele. „Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a exclus organizarea unei licitaţii pentru contractarea serviciilor de media din campania care ar trebui să înceapă pe 17 septembrie”… mai multe citiţi aici.
Cotidianul a realizat rezumatul celor 1001 zile ale preşedintelui Băsescu la Cotroceni. A rezultat că este un preşedinte de nota 7. Punctele notate de Cotidianul au fost: Relaţia cu justiţia, Siguranţă Naţională şi servicii secrete, Relaţia cu trecutul, Relaţia cu presa şi cu societatea civilă, Politica externă, Relaţia cu Guvernul, Relaţia cu partidele şi cu Parlamentul, Administraţia Prezidenţială şi Economie. Note de 5 n-au fost, cu toate că aveau loc foarte bine, aşadar 6 la externe, 6 la Guvern, partide şi Parlament. Voi ce note îi daţi? De aici aflaţi mai multe.
Un articol excelent găsim în Cronica Română. Subiectul: Clopoţelul sună în haosul din învăţământ. Se prezintă o radiografie a învăţămîntului romînesc de la ora actuală şi de acum ceva timp… cu tot ce are el mai RĂU….şi nu se mai schimbă odată, nu că s-ar încerca ceva…citiţi.
Evenimentul Zilei pune capac ţării în care trăim. „Ministrul Orban a inaugurat nimicul”. Îl consider articol de no comment; deci, nu se comentează, se citeşte.

Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: