Ziarul de marti – 17.09.07

Pe prima pagină în ziarul de azi afişez o maaare incapacitate de a lega cuvintele între ele şi de a observa pur şi simplu… este o fărîmă din Adevărul de azi…”Măsura de eliminare a tichetelor de masă în 2008 va fi aplicată în cazul angajaţilor din instituţiile publice centrale şi locale, indiferent de sistemul de finanţare şi de subordonare, inclusiv activităţile finanţate integral din venituri proprii, cu excepţia celor finanţate din venituri proprii.” Articolul se referă la simplul fapt că bugetarii nu vor mai primii bonuri de masă…acum, aşa scria…doar de ei; se poate ca nici oamenii ce au o afacere proprie care implică mai mulţi angajaţi serviţi cu bonuri de masă, să nu mai poată da oamenilor tichetele…cine ştie?…că din Adevărul nu prea am înţeles.
Ce vă spuneam ieri în Capital – că România va primi pînă în 2013 miliarde de eruo…azi, în Cotidianul: Subventiile europene s-ar putea reduce cu un sfert.  E vorba de subvenţia pe 2007 pentru capitolul de agricultură. Subvenia e de 440 mil euro iar banii pierduţi ar însemna cam 110 mil. euro. De ce? Pentru că ăi de sus care stau cu curu’n puf sunt incompetenţi. Planurile urbanistice, fotoplanurile şi toate datele privind terenuri destinate diferitor activităţi, ba sunt întocmite de acum 5-6 ani, ba sunt expirate sau expiră anul acesta. De acum 5-6 ani…cred că s-a modificat şi mama lor de fotoplanuri. CItiţi mai multe aici.
Evenimentul Zilei scrie…Constanda renunta la Bordei pentru un depou; şi anume…depoul Victoria. Deci, s-a dat şi ăsta…alte blocuri, alte case. Am obosit să vorbesc şi să aud atîtea despre parcul Bordei şi Costanda; apropo, cică ar fi mătrăşit deja 5000 de metri din parc, citiţi…că aveţi şi un interviu.

Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: