Imbecilitatea în România

Uite o bombă preluată de pe NewsIn: „Tăriceanu spune că nu ştia despre infracţiunile lui Argint când s-a întâlnit cu el”
„Eu nu am fost avertizat înainte de începerea întâlnirii pentru că, vă explic, el a avut o întâlnire cu directorul meu de cabinet, care fusese informat cu puţin timp înainte de a începe întâlnirea. Oamenii intraseră acolo, ajunseseră toţi, era să facem un incident…”, a declarat Tăriceanu, joi la Antena 3. Şi mai mult…”Pentru că se sustrăgea executării pedepesei, a fost dat în urmărire generală. Apoi, pentru că aveam informaţii că ar fi plecat din ţară, el a fost dat în urmărire prin Interpol. Interpol ne-a comunicat însă că Argint deţine un permis de azilant”. Adică ăştia l-au dat prin Interpol, de îl caută toată lumea, şi tăriceanu apare senin pe sticlă şi spune că nu ştia nimic, pînă în acel moment. Hai frate că, pe lîngă imbecili mai sunt şi proşti. Altul care are probleme… Ministrul de externe Adrian Cioroianu a declarat, vinerea trecută, că infractorii români din străinătate „ar trebui puşi la muncile cele mai dure şi formate, probabil, batalioane disciplinare şi plasaţi în deşert”. Adrian Cioroianu şi-a cerut luni scuze, într-o conferinţă de presă, pentru declaraţia sa.
Chestia asta e de No Comment. Aşa ceva întîlneşti doar în Romanica noastră.
Tot de pe NewsIn aflăm că PC solicită demisia directorului SPP, Lucian Pahonţu, din cauza scandalului „Argint”. Printr-un comunicat de presă, preşedintele PC, îşi susţine ideea cu un argument foarte simplu de înţeles: „Dacă o persoană căutată de Interpol şi acuzată în România pentru infracţiuni grave este prezentă chiar la o întâlnire care are în vedere corectarea imaginii României în lume, avem ori o mare problemă de funcţionare a instituţiilor acestui stat, ori suntem martorii unei încercări premeditate de sabotare a demnităţii acestei ţări în lume”. Scurt şi simplu!  

Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: