Revin cu nervi inutili şi comentarii…

Da… revin cu vechile mele probleme; Românii sunt prea tari  ca să poată fi daţi la oparte dar în final se dovedeşte că ţara te vrea prost

Cum era normal, logic şi corect m-am uitat la Eurovision – excepţional organizat (sunet, lumină, şamd.)

Pentru a avea un punct de plecare am să vă ofer două filmuleţe :

1. http://inpuiimei.antena1.ro/politic/Emil-Boc-la-Judecata-Istoriei_213.html

2. http://www.youtube.com/watch?v=YihQ7vOzCKs

Cum, românii noştrii au avut mereu o problemă cu Eurovisionu, uite că de data asta nu a mai existat problema… o prestaţie excelentă demnă de locul pe care l-au ocupat (3)… astfel surclasând Damenarca, Belgia, Rusia, Franţa, Israel, Spania, Portugalia, Israel, Marea Britanie. Dacă ne gândim că eurovisionul este mai mult o problemă geopolitcă şi relaţionistă….care conţine treburi de genul….”12 points goes to our mother rusia” şi ne uităm la acest clasament, ne dăm seama că România nu prea are ce să caute pe locul 3. Din punct de vedere al celor care nu ne-au acordat puncte le-am dat la cap, pentru că au fost muuult în spatele nostru. Trecând peste faptul că ţări ca Belarus, Lituania, Irlanda au acordat puncte iar Bulgaria, Belgia, Macedonia, Franţa, Germania, Croaţia, Estonia şi Finlanda ne-au dat-o printre dinţi…asta e.
Oricum, nu aveam posibilitatea de locul 1, şi nici nu o vom avea. Există un cerc de 5 ţări care – vezi Germania, anul acesta –  indiferent de prezenţa pe scenă (Hopa Mitică era mai ok) trebuie să câştige. Acum, să trecem de la muzică la alte probleme… cum ar fi locurile de desfăşurare a acestor evenimente.

Luăm exemplu sala de la Oslo, nu foarte mare dar totuşi intră 23000 oameni în interiorul ei. Interesant este că terenul pe care s-a construit, după ceva negocieri a fost oferit pentru a se construi pe el ceva frumos ! Oferit înseamnă fără bani. El a fost construit pentru fotbal dar pe lângă, se mai pot întâmpla şi concerte. O chestie funny este că, cei care au vrut terenul de fotbal, adică echipa locală, vroia gazon artificial albastru. Trecem de glume, şi vă spun că arena s-a construit foooarte repede (în iunie 2008 au anunţat că se va construi iar în ianuarie 2009 s-a jucat primul meci de fotbal).

Nu mai zic nimic despre Telenor…vin la oile noastre şi încep cu maaaaaallllll-urile, un element vital de care românii nu se pot despărţi. Nu am nimic cu cele construite….sunt bune, sunt multe, sunt diverse…dar gata, nu mai vrem. Nu se poate! Stau în pantelimon, şi pot să spun că aproximativ lângă mine vor fi ridicate două, nu 1. Unu la obor, altu la electroaparataj. Nu am înţeles de ce. Chiar de loc. Pe lângă faptul că piaţa aia era cea mai mare şi cea mai tare…trebuia doar reamenajată, s-au gândit ei, ca la electro, în loc de….să zicem o sală polivalentă – NOUĂ, să facă nişte mall-uri. Ca nuca-n perete.

Gata, nu mai zic nimic, că e bun şi stadionu pe care îl vom avea. Este excepţional…în 20 ani am fost şi noi în stare să construim un stadion. Felicitări!

Reclame

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: