12 noiembrie 07

Ştiri şi ziare. Sunt multe şi de interes…încerc să le păstrez în ordine şi încep cu demisia lui Bogdan Chireac din funcţia de redactor-şef al ziarului Gândul. Mai multe detalii, aveţi aici.
Tot din Adevărul aflăm o veste îngrijorătoare, cel puţin pentru mine: 3 sferturi din totalul consumatorilor de droguri din ţară, se află în Bucureşti. 3 sferturi=30.000 de consumatori.
Avem un subiect „tare” zilele astea: ţiganii…Adevărul publică opiniile cititorilor cu privire la treaba asta. Părererile lor?„Educaţia, singura soluţie care ar putea da rezultate!”
Dat fiind faptul că Adevărul se axează, mai nou pe părerile cititorilor, continuăm cu un articol din rubrica „Ce m-a enervat azi în Bucureşti”.
Rămînem tot în zona Bucureştiului pentru a vorbi despre atacurile, de altfel, corecte ale lui Dan Voiculescu la adresa edililor capitalei. „Se cumpără tramvaie scumpe dar bucureştenii au grup sanitar în curte„. Evitînd comenariile legate de emitentul declaraţiei, se poate spune că aceasta este părerea unui locuitor banal al capitalei.
Hai cu iPhone’u ăla mai repede!! Gândul povesteşte despre iPhone în România, Piticu vine şi zice că s-a jucat cu el şi că e cine ştie ce. Aşa o fi?
Dacă tot suntem la gadgeturi, it şi alte electronice şi electrocasnice, hai să vă spun şi de Jurnalul Naţional împreună cu al său articol despre Web 3.0. Din ce am văzut la ei pe site, îmi sună bine ideea de web 3.0.
Fiţi puţin atenţi ce scrie în Capital: „Google, acuzată că motorul său de căutare foloseşte tehnologie brevetată de alţii”. Alţii ăştia fiind o companie mică americană -Jarg Corp . Mai multe citiţi aici.
Acum, înainte de politică trecem puţin prin artă. Curierul Naţional ne spune despre expoziţia cu desene toscane din sec. 17-18 aflate în Muzeul Luvru, expoziţie ce va avea loc la Muzeul Naţional de Artă al României în luna septembrie a anului viitor. Mai multe aflaţi de aici.
Ziarul Ziua vorbeşte despre „o ruşine naţională”; aşa cum a ajuns bazinul Floreasca. Şi nu numai despre bazin trebuie spus lucrul acesta, ci şi despre multe alte puncte de interes din Bucureşti şi din ţară. Citiţi aici mai multe. 
Tot despre ruşine este vorba atunci cînd ne referim la cinematografele bucureştene, care de ceva ani buni sunt ca şi inexistente. Compact ne spune că Ministrul Culturii şi Cultelor, printr-o Ordonanţă de Urgenţă a trecut toate cele 319 cinematografe din Bucureşti în subordinea primăriilor. Aici aveţi restul articolului.
Articolul din Ziua are nota 20 de la mine. „Bocet pentru mafia asfaltului”. Doar finalul…”PD e disperat.” Genial, aici îl găsiţi.
Dacă tot vorbeşte articolul cu asflatul despre corupţie, mafie şi alte nebunii, din Jurnalul Naţional am descărcat, cică ultimul sondaj făcut de INSOMAR pe tema corupţiei: Coruptie maxima. Nu prea am eu încredere în sondajele astea dar să fie cum zic ei.  Tot în Jurnalul apare şi un articol ce are un titlu foarte perfect. „Şpaga, între viaţă şi sondaje”. Aflaţi despre ce e vorba, de aici.
Adevărul susţine şi el tema corupţiei, cu alt titlu: „Poliţia Rutieră, cea mai coruptă”. Articolul îl găsiţi aici.
Bomba care nu miroase bine, vine din Jurnalul şi este de factură politică: „Soluţia lui Flutur: Alianţă PNL-PC-PSD pentru guvernare”. Nu sună bine de loc, iar după cîte spune, acest lucru devine din ce în ce mai serios. Şi toată chestia asta având ca punct culminant, amînarea alegerilor pînă în martie 2009. Mai multe aflaţi de aici!

Cam atît pe ziua de azi…ne mai auzim şi mîine tot pe seară…sau poate sar peste ştirile de mîine…vom vedea. Poftă mare.

Despre almiphoto
Pasionat de fotografie, muncesc fotografia, traiesc din ea, mereu cu aparatul langa mine.

Lasă un comentariu